joi, 1 aprilie 2010

Concurs G.A.C., editia a X-a: PASTORUL CEL BUN

Azi, 01 aprilie 2010, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de seful Postului de Politie Valeni, dl. agent sef adjunct Cristian Cocea, agentul de politie Ana-Maria Cobuz, dl. Gheorghe Ouatu-preot paroh al Bisericii Ortodoxe Valeni, d-na Viorica Merfea-director Scoala Coordonatoare Valeni si dl. Gheorghe Murariu-administrator SC MAO PROD COM SRL-Valeni, a organizat un concurs pe linie de prevenire a criminalitatii, din perspectiva religioasa, ajuns la editia a zecea, intitulat Pastorul Cel Bun, destinat scolarilor din clasele V-VIII.

Au participat un numar de 70 de elevi, insotiti de 5 cadre didactice, care au raspuns la un test cu intrebari de cultura generala, de identificare a infractiunilor din Biblie, testul fiind conceput de Biserica Ortodoxa Valeni si Postul de Politie Valeni.

Rezultatul a fost urmatorul:
Locul I - Alina Roxana Ionita ( clasa a V-a );
Locul al II-lea - Petrut Prisacariu ( clasa a V-a );
Locul al III-lea - Alex Vinca ( clasa a V-a );
Mentiune - Mihai Laurentiu Robu ( clasa a VI-a ).

Premiile au constat in aparatura electronica de la SC MAO PROD COM SRL Valeni, calendare, reviste si pliante oferite de Biserica Ortodoxa Valeni si Postul de Politie Valeni.
Atat preotul paroh Gheorghe Ouatu, cat si seful de post, dl. agent sef adjunct Cristian Cocea au instruit elevii cu privire la modul de comportament pe perioada Sarbatorilor Pascale sau a vacantei, atragindu-le totodata atentia sa nu comita fapte antisociale sau infractiuni.
Poate fi vazut pe YouTube.





Niciun comentariu: