vineri, 30 aprilie 2010

Concurs GAC, editia a XI-a: " VALENI - COMUNA FARA CRIMINALITATE "

In perioada 26-30 aprilie Grupul de Actiune Comunitara Valeni-Neamt a organizat un nou concurs, ajuns la a 11-a editie, intitulat "Valeni-comuna fara criminalitate", destinat tuturor elevilor din scolile de pe raza comunei, din satele Valeni, Moreni si Munteni.
Concursul a constat in realizarea unor desene pe hartie format A4, care sa prezinte viziunea copiilor despre imaginea comunei lor fara criminalitate, in urma actiunilor desfasurate de GAC Valeni, de la infiintare si pana in prezent.
Acest concurs a fost organizat pentru a marca implinirea a 2 ani de existenta a Grupului de Actiune Comunitara Valeni-Neamt si pentru a cunoaste perceptia scolarilor asupra activitatilor efectuate in cadrul programelor locale in sistem integrat, initiate intre anii 2008-2010.
Din partea GAC Valeni au participat dl. primar Ionel Stoleru, agent sef adjunct de politie Cristian Cocea-seful de post, dl. viceprimar Dan Relu Grigore, d-na Maria Mirabela Gripca-manager P.@.P.I. Valeni, dna. Viorica Merfea-director al Scolii Generale Valeni si dna. Ramona Ursarescu, din partea Bibliotecii Comunale Valeni.
Au participat 180 de elevi care au trimis desene, sub indrumarea unui numar de 9 cadre didactice, rezultatul fiind urmatorul:
Locul I: Ciubotariu George - cl. a VI-a
Locul II: Ratan Loredana Andreea - cl. a III-a
Locul III: Prisacariu Petrut - cl. a VII-a.
Mentiune speciala: Ionita Roxana Alina - cl. a V-a.
Mentiune: Gripca Maria Daniela - gradinita
Tanasa Bianca - cl. I
Vanca Catalin - cl. a II-a
Moisa Andreea - cl. a IV-a.
Toate lucrarile copiilor sunt afisate, sub forma unor miniexpozitii, la Primaria Valeni, Postul de Politie Valeni, Scoala cu clasele I-VIII Valeni, Biblioteca Comunala Valeni, C.D.I. ( Centrul de Documentare si Informare ) Valeni si sala P.@.P.I. ( Punct Acces Public la Informatie ) Valeni.

Niciun comentariu: