vineri, 23 aprilie 2010

MINI CENTRU A.P.I.A. LA VALENI

In perioada 12 – 22 aprilie 2010 la Valeni s-a desfasurat campania de depunere a documuntelor necesare platilor subventiilor la hectar de la UE.
Cu acordul domnului primar Ionel Stoleru, in cadrul Punctului de Acces Public la Informatie s-a amenajat un mini-centru compus din 2 calculatoare, racordate la un switch si o imprimanta, toate componentele fiind racordate la reteaua de Internet a R.E.C.L Valeni. Managerului P@PI, d-na Gripca Maria Mirabela, administratorul IT, d-l Mihai Ciprian Nicolae si agentul agricol d-l Mititelu Ionut Vasilica au ajutat fermierii la identificarea parcelelor si la completarea celorlalte date necesare, in aplicatia IPA online pe platforma pusa la dispozitie pe site-ul A.P.I.A.
Dupa ce s-au completat datele, dosarele completate ajung la centrul aflat la o distanta de 25 de km de Valeni. Practic marele ajutor dat oamenilor este scutirea de a face cei 25 km, statul la cozi , cat si usurinta identificarii pamantului si completarii datelor datorita ajutorului functionarilor de la primaria Valeni.

Niciun comentariu: