vineri, 30 aprilie 2010

GAC Valeni la TVR 1 si 1TV Neamt !

In zilele de 28 si 29 aprilie 2010, Grupul de Actiune Comunitara Valeni-Neamt, reprezentat de dl. Ionel Stoleru-primarul comunei Valeni, agent sef adjunct Cristian Cocea-seful Postului de Politie Valeni, viceprimarul Dan Relu Grigore, agentii de politie Ana Maria Cobuz si Nicolae Simionica, preotul paroh Gheorghe Ouatu, dna. Maria Mirabela Gripca-manager P.@.P.I., Nicolae Mihai-administrator, dna. doctor Anca Bolog, dl. Maricel Papafir-reprezentantul romilor, dl. consilier local Vasile Mititelu si dl. profesor Octav Besleaga, a participat la o sesiune de filmari pentru emisiunea VIATA SATULUI, de la TVR 1 si pentru emisiunea LUMEA SATULUI, de la 1TV Neamt.

Cu aceasta ocazie membrii GAC au prezentat activitatile desfasurate, programele locale in sistem integrat initiate, realizarea publicatiei locale Foaia Valenilor, structurarea blogurilor GAC pe internet si planurile de viitor.


Deasemenea au fost filmate imagini din comuna Valeni, Parcul Dendrologic, Biserica Ortodoxa Valeni, precum si instantanee cu cetateni, aflati in timpul desfasurarii activitatilor zilnice.

Niciun comentariu: