joi, 15 aprilie 2010

OCROTITI NATURA ! - editia a II-a

La data de 14. 04. 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, reprezentat de dl. viceprimar Dan Relu Grigore, agent sef adjunct Cristian Cocea - seful de post, dl. Mihalache Trasca - seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Valeni si d-na directoare Viorica Merfea, a desfasurat o noua activitate in cadrul Programului in Sistem Integrat de Protejare a Mediului Inconjurator: " Ocrotiti Natura ! ", program sponsorizat de S.C. " Morencuta " S.R.L. - Valeni.
Alaturi de membrii GAC au participat elevii claselor V - VIII, din cadrul Solii Coordonatoare Valeni, insotiti de 2 cadre didactice si de mediatorul din partea etniei rrome.
Actiunea a inceput cu activitatea de curatire a Parcului Dendrologic Valeni de pet-uri si hartii si a continuat cu strangerea deseurilor aruncate pe domeniul public al centrului comunei Valeni, toti participantii fiind echipati cu saci ecologici.
Prin acest program GAC Valeni urmareste sa traga un semnal de alarma asupra problemei protejarii mediului si sa sensibilizeze cetatenii comunei sa nu mai polueze, pentru a avea o localitate cat mai curata si sanatoasa. Poate fi vazut pe YouTube.


Niciun comentariu: