miercuri, 29 aprilie 2009

" OCROTITI NATURA ! - 2009 "

Azi, 29. 04. 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, reprezentat de dl. primar Ionel Stoleru, dl. viceprimar Gheorghe Gradinaru, consilierul local Mihai Dobos, agent principal Cristian Cocea - seful de post, agentii Ana-Maria Cobuz si Nicolae Simionica, din cadrul Postului de Politie Valeni si d-na directoare Vasilica Aungurenci, a lansat programul pe linie de protejare a mediului inconjurator: " Ocrotiti natura ! - 2009 ", program sponsorizat de S.C. " Morencuta " S.R.L. - Valeni.
Alaturi de membrii GAC au participat elevii claselor V - VIII, din cadrul Solii Coordonatoare Valeni, insotiti de 5 cadre didactice si de mediatorul din partea etniei rrome.
Actiunea a inceput cu activitatea de curatire a Parcului Dendrologic Valeni de pet-uri si hartii si a continuat cu strangerea deseurilor aruncate pe domeniul public al comunei Valeni, toti participantii fiind echipati cu saci ecologici.
Prin acest program GAC Valeni urmareste sa traga un semnal de alarma asupra problemei protejarii mediului si sa sensibilizeze cetatenii comunei sa nu mai polueze, pentru a avea o localitate cat mai curata si sanatoasa, urmand, ca pe viitor, sa aiba loc cat mai multe astfel de actiuni de ecologizare.
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint.


Niciun comentariu: