duminică, 3 mai 2009

" EDUCATIA TA CONTEAZA ! - 2009 "

Pe data de 30. 04. 2009, au avut loc doua activitati in cadrul Proiectului Local de Prevenire in Sistem Integrat: " Educatia ta conteaza ! - 2009 ", efectuate de Grupul de Actiune Comunitara Valeni. Prima activitate efectuata a fost aplicarea unui chestionar pe un grup format din 53 elevi ai claselor V-VIII, din cadrul Scolii Coordonatoare Valeni, pe linia prevenirii si combaterii absenteismului scolar, iar a doua activitate a constat in premierea unui numar de 13 elevi, care nu au avut absente in catalog, in perioada 01 - 30 aprilie 2009.
Din partea G. A. C. Valeni au facut parte d-na directoare Vasilica Aungurenci, agentul de politie Nicolae Simionica si dl. Gheorghe Murariu, administratorul SC Mao Prod Com SRL - Valeni, sponsorul acestui proiect local de prevenire.
Activitatile in cadrul programului vor continua in luna mai cu interpretarea rezultatelor chestionarului aplicat elevilor si tragerea concluziilor in cauza, vizite ale reprezentantilor scolii, ai postului de politie si ai Primariei Valeni, la domiciliile familiilor elevilor care au abandonat scoala sau care nu frecventeaza cursurile scolare, iar pe data de 29 mai va avea loc a doua etapa de premiere a elevilor care nu au primit absente, in aceasta luna.

Niciun comentariu: