joi, 14 mai 2009

" SA CIRCULAM CORECT ! - 2009 "

Azi, 14 mai 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, impreuna cu ofiterii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii - Neamt, a organizat un concurs pe linie de educatie rutiera, editia a VI-a, intitulat " Sa circulam corect ! - 2009 ", sponsorizat de S. C. " PETRONAT INVEST " S. R. L. - Ruginoasa, destinat elevilor de la Scoala Coordonatoare Valeni, cu ocazia " Saptamanii Nationale a Sigurantei Rutiere ".
Au participat un numar de 53 elevi, din clasele V - VIII, insotiti de 4 cadre didactice si de mediatorul din partea etniei rrome, iar din partea G. A. C. Valeni au participat dl. primar Ionel Stoleru, seful de post - agent principal Cristian Cocea, agentii de politie Ana - Maria Cobuz si Nicolae Simionica, consilierul local Dan Relu Grigore si d - na directoare Vasilica Aungurenci.
Cu acest prilej, elevii au fost instruiti de politisti sa circule corect si sa respecte regulile de circulatie, ca sa nu devina victime ale accidentelor rutiere, in calitate de participanti la trafic.
Premiile au constat in diplome, veste reflectorizante, produse electronice, precum si pliante din partea Inspectoratului de Politie al judetului Neamt - Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.
Rezultatul concursului a fost urmatorul:

Locul I: Columban Elena, clasa a VII-a;

Locul al II-lea: Robu Mihai Laurentiu, clasa a V-a;

Locul al III-lea: Apachitei Roxana, clasa a V-a;

Mentiune: Apetrei Maria Ionela, clasa a VII-a.
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint.

Niciun comentariu: