vineri, 3 aprilie 2009

G.A.C. Valeni - 1 an de activitate !

Pe data de 03 aprilie 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni a implinit un an de activitate, ziua incepind cu organizarea concursului destinat elevilor claselor V-VIII, din cadrul Scolii Coordonatoare Valeni, editia a V-a, intitulat " Fii inteligent, nu fi violent ! "

Dupa anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor, a avut loc o sedinta festiva in sala Centrului de Documentare si Informare Valeni, la care au participat reprezentantii institutiilor publice din comuna Valeni si partenerii implicati in Proiectul Local de Prevenire in Sistem Integrat a Criminalitatii din Mediul Rural: Valeni - comuna fara criminalitate.

Cu prilejul acestei manifestari au fost inmanate diplome membrilor Grupului de Actiune Comunitara Valeni, pentru merite deosebite pe linia prevenirii criminalitatii, precum si reprezentantilor mass-media, care au promovat si sprijinit activitatile G.A.C. , facind cunoscute publicului larg initiativele si realizarile sale.




Un comentariu:

Viorel spunea...

Am postat anuntul aniversarii pe forumul "Case de Cultura" http://case-de-cultura.forumgratuit.ro/ la capitolul "Informatii utile".

Adaugati ce credeti de cuvinta.

Viorel Maier