marți, 21 iulie 2009

Sedinta trimestriala G. A. C.

Grupul de Actiune Comunitara Valeni a adoptat, in sedinta din acest trimestru, modul de organizare si derulare a unor activitati de intrajutorare a membrilor comunitatii, la care vor participa membrii fondatori, precum si voluntari.
Astfel, la sfarsitul lunii iulie, va incepe actiunea Bunul Samaritean - 2009, editia I, care va consta in donarea de articole de vestimentatie si incaltaminte, de sezon, familiilor de pe raza comunei Valeni, care au o conditie sociala modesta, precum si pensionarilor, vaduvelor sau persoanelor in varsta.
In cursul lunii septembrie va avea loc a doua editie a programului local Bunul Samaritean, care va consta in donarea de sange la Centrul de Recoltare a Sangelui -Roman, de catre toti membrii G. A. C. Valeni.
Tot in cursul lunii septembrie, va avea loc a doua editie a programului local Ocrotiti Natura !, in care membrii G. A. C., impreuna cu voluntari din comuna Valeni, vor desfasura o activitate de ecologizare a satelor Munteni si Moreni, prin colectarea deseurilor metalice, din plastic, hartie sau textile, pentru a da un real exemplu si celorlalti cetateni ai comunei, sa nu mai polueze si sa pastreze un mediu cat mai curat si sanatos.

Niciun comentariu: