vineri, 31 iulie 2009

BUNUL SAMARITEAN - 2009, ed. I

Azi, 31. 07. 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, reprezentat de dl. viceprimar Grigore Dan Relu, agent principal Cristian Cocea, agent Nicolae Simionica, ambii din cadrul Postului de Politie Valeni si administratorul P.@.P.I. ( Punct Acces Public la Informatie ) Valeni, dl. Nicolae Mihai, a desfasurat o activitate in cadrul Proiectului Local in Sistem Integrat Bunul Samaritean - 2009, care a constat in donarea de imbracaminte si incaltaminte de sezon, unui numar de 72 de familii din cele patru sate componente ale comunei, Valeni, David, Moreni si Munteni.
Familiile beneficiare au fost selectate de o comisie formata din dl. viceprimar, seful de post si asistentul social din cadrul Primariei Valeni, familii care indeplineau mai multe conditii, cum ar fi: posibilitati de venit reduse, un numar mare de copii minori aflati in intretinere, veterani sau vaduve de veterani de razboi etc.
A doua editie din acest program local va avea loc in cursul lunii septembrie si va consta in donarea de sange la Centrul de Recoltare a Sangelui Roman, de catre membrii G. A. C. Valeni, in scopul ajutorarii semenilor si a salvarii de vieti omenesti.
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint.

Niciun comentariu: