marți, 21 iulie 2009

E - VACANTA ! la Valeni

In perioada 15 iunie - o1 august, are loc cea de-a patra editie e - vacanta !
In cadrul concursului e - vacanta ! d-na Vasilica Aungurenci, directoarea Scolii cu clasele I-VIII Valeni, 4 cadre didactice si 75 de copii, in colaborare cu managerul RECL, d-na Maria Mirabela Gripca si administratorul IT, dl. Nicolae Mihai, participa la o serie de activitati extracurriculare, ce se desfasoara pe timpul vacantei de vara.
Aceste activitati sunt: Desene pe monitor; Concurs de animatie; Comunicare prin internet; Scoala mea, comunitatea mea; Comunitatea mea in lume; P@PI Voluntar.
In cadrul activitatii P@PI Voluntar s-a format o grupa de 10 elevi din cadrul scolii care, sub indrumarea si coordonarea personalului RECL Valeni, desfasoara 4 subactivitati: punct de informare turistica; arhiva foto cu imagini din comunitate; centru de traditie locala; centru de informare prin presa on-line.
Voluntarii participanti la aceasta activitate au distribuit in satele Valeni si David 50 de brosuri cu promovare centru P@PI, 50 brosuri promovare comuna Valeni si un numar de 100 buletine informative locale, editate la P@PI.
Tot in cadrul activitatii P@PI Voluntar, managerul RECL Valeni, administratorul IT, impreuna cu elevii participanti, vor crea, in sala P@PI Valeni, un ambient prietenos si bogat informational, vor decora peretii cu materiale si fotografii specifice zonei si vor realiza o miniexpozitie de obiecte traditionale.

Niciun comentariu: