vineri, 10 februarie 2012

BUNUL SAMARITEAN, editia a IX-a
In zilele de 09 si 10 februarie 2012, Grupul de Actiune Comunitara Valeni-Neamt a desfasurat o ampla activitate in cadrul Proiectului Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii, intitulat BUNUL SAMARITEAN, ajuns la a IX-a editie.
Astfel, la o temperatura de -20 de grade, dl. primar Ionel Stoleru, agent sef adjunct de politie Cristian Cocea, de la Sectia de Politie Rurala nr. 10 Dulcesti-Postul de Politie Valeni, dl. viceprimar Dan Relu Grigore, dl. secretar Ovidiu Leonte, dna asistent social Loredana Mihalcea si reprezentantul romilor, dl. Maricel Papafir, au mers la locuintele un numar de 250 de persoane din satele David, Valeni, Moreni si Munteni,unde li s-au distribuit haine groase, incaltaminte, alimente si ceaiuri calde, pentru a-i ajuta sa treaca cu bine peste temperaturile scazute din ultima vreme.
Au fost identificate acele familii cu multi copii, persoane in varsta sau bolnave, care sunt in dificultate si nu au posibilitati financiare, urmind ca, in cel mai scurt timp, GAC Valeni sa-i aprovizioneze cu material lemnos, pentru a nu cadea victime frigului.

Niciun comentariu: