joi, 22 decembrie 2011

Traditii de Craciun 2011

In zilele de 21 si 22 decembrie 2011, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, reprezentat de dl. primar Ionel Stoleru, agent sef adjunct de politie Cristian Cocea, viceprimarul Dan Relu Grigore, dna. bibliotecara Ramona Ursarescu, dl. Mihalache Trasca, seful Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta si reprezentantul romilor-dl. Maricel Papafir, a mers la scolile din satele Moreni si Munteni, precum si la Gradinita din satul Valeni, unde a impartit celor 200 de elevi cadouri cu ocazia apropierii Craciunului.


Cu aceasta ocazie scolarii au fost instruit de catre politisti cu privire la modul de comportare pe timpul vacantei de iarna si li s-au distribuit, gratuit, ultimul numar din publicatia locala Foaia Valenilor.

La randul lor, elevii, indrumati de cadrele didactice, au prezentat un program specific Sarbatorilor de Iarna, cu traditii de Craciun specifice comunei Valeni.

Mai multe aspecte pot fi vizionate pe blogul Valeni-comuna fara criminalitate,pe Facebook ( Gac Valeni Neamt ) sau pe YouTube ( gacvalenint ).

Niciun comentariu: