joi, 14 aprilie 2011

Concurs GAC, editia a XVII-a: " CARTEA CARTILOR "

Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de agent Nicolae Simionica, din cadrul Postului de Politie Valeni, dl. viceprimar Dan Relu Grigore, preotul Daniel Nicolae Gripca, din cadrul Parohiei Moreni si dna. directoare Gabriela Macsim, a desfasurat azi, 14.04.2011, cu ocazia apropierii Sfintelor Pasti, un concurs scolar, ajuns la a XVII-a editie, intitulat CARTEA CARTILOR , in sala C.D.I ( Centrul de Documentare si Informare ) Valeni, destinat elevilor din clasele V - VIII.


Scolarii au raspuns unui test format din 10 intrebari, cu trei variante de raspuns, care au avut ca subiect intamplari din Biblie, rezultatul concursului fiind urmatorul:

LOCUL I Ciobanica Nicolae, clasa a VIII-a

LOCUL II Ursarescu Catalin, clasa a VI-a

LOCUL III Lupu Loredana, clasa a V-a

MENTIUNE Pricope Bogdan, clasa a VII-a

Au participat un numar de 68 de elevi, insotiti de 6 cadre didactice si de mediatorul scolar din partea etniei rome, dl. Robert Cobzaru.

Toti elevii au primit diplome, iconite, carti si reviste religioase, dulciuri, precum si ultimul numar din publicatia locala FOAIA VALENILOR, sponsorii acestui concurs fiind Biserica Ortodoxa Moreni si Postul de Politie Valeni.

Niciun comentariu: