joi, 20 ianuarie 2011

GAC Valeni pe Facebook !

Incepind din luna ianuarie 2011, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt si-a deschis profil pe reteaua de socializare Facebook.
La adresa Gac Valeni Neamt puteti urmari spoturi pe linia prevenirii si combaterii criminalitatii, a accidentelor de circulatie, a violentei intrafamiliale, a abuzurilor asupra minorilor, precum si clipuri privind proiectele locale in sistem integrat initiate de GAC ( " Valeni - comuna fara criminalitate ", " Educatia Ta Conteaza ! ", " Bunul Samaritean " si " Ocrotiti Natura ! " ) sau concursurile scolare organizate in colaborare cu lucratorii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Neamt.
Reamintim ca Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt a lansat, in anul 2008, in premiera pe tara, primul blog pe linie de prevenire si combatere a criminalitatii, intitulat " Valeni - comuna fara criminalitate " ( http://gacvalenint.blogspot.com ) si primul canal pe platforma on-line YouTube ( gacvalenint ), pe aceeasi linie de prevenire, unde, totodata, puteti urmari si aparitiile GAC in mass-media, in peste 90 de videoclipuri.
Deasemenea, in cursul anului 2009, GAC Valeni a realizat, tot pe internet, blogul " Imagini din Valeni " ( http://imaginidinvaleni.blogspot.com ), in scopul promovarii turistice a comunei Valeni, judetul Neamt.

Niciun comentariu: