vineri, 28 ianuarie 2011

Concurs G. A. C. , editia a XIV-a: " STOP DELINCVENTEI JUVENILE ! "

La data de 27.01.2011, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de agentii de politie Cristian Cocea, Nicolae Simionica, viceprimarul Dan Relu Grigore si dna diectoare Gabriela Macsim, impreuna cu specialistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii (CAPC ), din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Neamt, dl. inspector principal Ionut Savin si dna. agent principal Veronica Vantu, au desfasurat mai multe activitati la Scoala cu clasele I-VIII Valeni, cu ocazia " Zilei Internationale Impotriva Violentei Juvenile ".
Astfel, elevii din clasele V-VIII au fost instruiti de politisti pe linia prevenirii delincventei juvenile, a furturilor din locuinte, a violentei intrafamiliale, a abuzurilor sexuale asupra minorilor, a respectarii regulilor de circulatie si a folosirii corecte a Apelului Unic pentru Situatii de Urgenta 112.
Tot cu aceasta ocazie, membrii GAC Valeni si lucratorii CAPC Neamt au organizat un concurs scolar, pe linie de prevenire a criminalitatii, ajuns la a XIV-a editie, intitulat " STOP DELINCVENTEI JUVENILE ! ", dotat cu numeroase premii, la care au participat un numar de 79 de elevi, insotiti de 6 cadre didactice si de mediatorul din partea etniei rome, dl. Robert Cobzaru.
Aspecte de la acesta manifestari pot fi vizionate pe blogul GAC " Valeni - comuna fara criminalitate "( gacvalenint.blogspot.com ), pe platforma on-line YouTube, canalul gacvalenint si pe contul de Facebook: Gac Valeni Neamt.
Niciun comentariu: