sâmbătă, 14 august 2010

Primarul IONEL STOLERU - cetatean de onoare al comunei Valeni !


La data de 12 august 2010, in urma sedintei Consiliului Local Valeni, care a avut loc in sala P.@.P.I., a fost acordata diploma de cetatean de onoare d-lui primar Ionel Stoleru, pentru merite deosebite pe linia promovarii imaginii comunei Valeni, pe plan national si international.
La aceasta sedinta, pe langa consilierii locali, au mai participat dl. Alin Antochi -presedintele P.S.D. Neamt, dl. consilier judetean Dan Manoliu, scriitorul Alexandru Arbore si seful Postului de Politie Valeni - agent sef adjunct Cristian Cocea.
Primarul Ionel Stoleru a facut demersurile pentru reinfiintarea comunei Valeni, in anul 2004, a construit si reamenajat principalele institutii publice ale comunei: sediul Consiliului Local, Primaria, Politia, Biblioteca etc., a promovat imaginea comunei in presa locala si nationala, precum si la diverse reuniuni si simpozioane internationale, a amenajat, din fonduri proprii, fantani si troite pe raza comunei, a reinviat traditiile locale prin organizarea anuala, in luna iunie, a manifestarilor intitulate ZIUA COMUNEI VALENI, este membru fondator al Grupului de Actiune Comunitara Valeni - Neamt si presedinte de onoare al publicatiei locale FOAIA VALENILOR.




Niciun comentariu: