duminică, 29 august 2010

Concurs G. A. C. , editia a XII-a: " Valeni, comuna in care traiesc ! " - castigator ANDREEA MIHALCEA, comuna Valeni, judetul Neamt

Grupul de Actiune Comunitara Valeni - de cand s-a infiintat, in urma cu 2 ani, a avut diverse aparitii in mass-media, cu toate activitatile relizate pana acum.
Foaia Valenilor a oferit sansa ca tanara generatie, si nu numai, sa cunoasca istoria si lucruri interesante, care aduc aminte de Valenii de altadata, in special prin articolele Memorii din razboi si Pagini din trecut.
Prin proiectele initiate de catre GAC si, in special, prin Bunul Samaritean, am invatat sa ne ajutam aproapele, indiferent de etnie sau varsta.
Educatia Ta Conteaza ! si concursurile scolare organizate pe diferite teme au reusit sa dezvolte spiritul competitiv al copiilor si, totodata, placerea de a castiga. Meritele acestora au fost rasplatite prin diplome de merit si participare, dar si prin premii constind in diverse obiecte. In acelasi timp s-au redus considerabil absenteismul si abandonul scolar.
Iar daca mediul inconjurator straluceste sub ochii nostri, este datorita mainilor dibace si a celor ce vor fi oamenii de maine, care au participat cu placere la proiectul Ocrotiti Natura !.
" In acesti 2 ani, GAC a insemnat, intrun cuvant, COMUNICARE pentru omul de rand ! "

Niciun comentariu: