miercuri, 18 noiembrie 2009

VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE !

In cadrul campaniei VOTUL ILEGAL INSEAMNA INCHISOARE ! initiata de Ministerul Administratiei si Internelor, care se deruleaza din data de 23.10.2009, membrii Grupului de Actiune Comunitara Valeni au desfasurat activitati de informare a populatiei din localitate asupra riscurilor la care se expun daca nu vor respecta legislatia in vigoare ( Legea nr. 370/2004 ), pentru prevenirea fraudei electorale, scopul acestor activitati fiind de a constientiza si responsabiliza cetateanul sa asigure un vot corect.
G.A.C., reprezentat de agent Ana Maria Cobuz si agent principal Cristian Cocea, din cadrul Postului de Politie Comunal Valeni, a impartit cetatenilor brosuri si fluturasi cu sanctiunile prevazute in cazul incalcarii legislatiei electorale si au expus, in incinta tuturor institutiilor publice si a societatilor comerciale din localitate, afise privind aceasta campanie.
Deasemenea, pe blogul G.A.C. : Valeni - comuna fara criminalitate
( http://gacvalenint.blogspot.com ) si in paginile publicatiei locale FOAIA VALENILOR, editata de G.A.C., sunt prezentate prevederile Legii nr. 370/2004, cu modificarile ulterioare, precum si informatii privind campania derulata de Ministerul Administratiei si Internelor, intitulata Votul Ilegal Inseamna Inchisoare !.

Niciun comentariu: