luni, 1 iunie 2009

" STOP VIOLENTEI IN SPORT ! - 2009 "

Azi, 1 Iunie, de Ziua Copilului, Grupul de Actiune Comunitara Valeni a organizat un concurs pe linie de prevenire a violentei, editia a VIII-a, intitulat " Stop violentei in sport ! -2009 ", sponsorizat de SC Tutcom Rares SRL - Moreni.
Au participat un numar de 60 elevi ai claselor II-VIII, din Scolile Valeni, Moreni, Munteni, insotiti de 8 cadre didactice si de mediatorul din partea romilor, care au jucat meciuri de fotbal, masculin si feminin, in sistem turneu, echipele castigatoare fiind cea a claselor II-IV, la fete, si cea a claselor V-VI, la baieti.
Deasemenea au fost premiati golgeterii competitiei, Ionita Roxana ( clasa a IV-a ) si Ursarescu Catalin ( clasa a IV-a ), cei mai tehnici jucatori, Miron Cristina ( clasa a IV-a ) si Hodorogea Razvan ( clasa a II-a ) si cel mai bun portar, Robu Gabriel ( clasa a IV-a ).
Castigatorii au fost premiati cu echipament sportiv, mingi de fotbal si diplome, din partea sponsorului competitiei, scopul acesteia fiind de a preveni si combate violenta intre elevi, atunci cand sunt angrenati in activitati scolare sau sportive.
Dupa incheierea concursului, GAC Valeni, reprezentat de dl. primar, Ionel Stoleru, dl. viceprimar Dan Relu Grigore, seful de post, agent principal de politie Cristian Cocea si d-na directoare Vasilica Aungurenci, au inmanat cadouri unui numar de 180 copii, de la gradinita si scoala, cu ocazia Zilei Copilului, din partea Primariei Valeni.
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint.
























Niciun comentariu: