vineri, 30 ianuarie 2009

A aparut nr. 2 din FOAIA VALENILOR !

Grupul de Actiune Comunitara Valeni a editat nr. 2 al publicatiei Foaia Valenilor, pe luna ianuarie, intr-un nou format, de 8 pagini.
Acest al doilea numar al ziarului contine rubrici noi, ca Istoric G.A.C. , Memorii din razboi, Activitati G.A.C. Valeni, Pagini din trecut, Calendar romano-catolic, Opinia cetateanului, Programele de investitii ale Primariei Valeni, Coltul legislativ, Sfaturi practice, D'ale Valenilor, pe langa rubricile deja "consacrate": Cuvantul Primarului, Politia va sfatuieste, Test pe linie de combatere a violentei, Rubrica etniei rrome, Sfatul Duhovnicului, Calendar Crestin Ortodox, Hotararile Consiliului Local, Sfatul medicului etc.
Foaia Valenilor, din luna ianuarie, a fost tiparita la SC Reflex Serv SRL - Roman, in 800 de exemplare si va fi distribuita gratuit membrilor celor 700 de familii de pe raza comunei , precum si institutiilor publice din Valeni.
Publicatia este disponibila si in format electronic, pe blogul Grupului de Actiune Comunitara Valeni, la adresa http://gacvalenint.blogspot.com/ .

Niciun comentariu: