joi, 7 iulie 2011

BUNUL SAMARITEAN, editia a VIII-a

La data de 07 iulie 2011, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de seful Postului de Politie Valeni, agent sef adjunct Cristian Cocea, agent principal de politie Ana Maria Cobuz si administratorul P.@.P.I. ( Punct Acces public la Informatie ) Valeni, dl. Nicolae Mihai, a desfasurat o noua activitate in cadrul Proiectului Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii, intitulat " Bunul Samaritean ", ajuns la a VIII-a editie.
Actiunea a constat in acordarea de articole de vestimentatie si incaltaminte, oferite de sponsorul SC " PETRONAT INVEST " SRL - Ruginoasa si de agentii Postului de Politie Valeni, familiilor cu multi copii, din satele Munteni, Moreni, David si Valeni.
Persoanele au fost selectate de o comisie formata din dl. primar Ionel Stoleru, seful de post Cristian Cocea si asistentul social Loredana Mihalcea, dupa o analiza a cazurilor sociale din comuna, aceste ajutoare fiind acordate familiilor care au intre 4-10 copii minori in intretinere, cu o situatie materiala modesta sau cu probleme de sanatate.







Niciun comentariu: