miercuri, 13 octombrie 2010

" OCROTITI NATURA ! " - editia a III-a 2010

Azi, data de 13.10.2010, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de dl. primar Ionel Stoleru, agent sef adjunct Cristian Cocea - seful Postului de Politie Valeni, dl. Ovidiu Leonte - secretarul Primariei Valeni si dl. Trasca Mihalache - seful S.V.S.U, a desfasurat o noua activitate in cadrul Proiectului Local in Sistem Integrat de Protejare a Mediului Inconjurator, intitulat " OCROTITI NATURA ! ", impreuna cu elevii claselor V-VIII, din cadrul Scolii Coordonatoare Valeni.

Actiunea a constat in ecologizarea satului Valeni, prin colectarea deseurilor din hartie, materiale plastice, pet-uri, sticle, materiale feroase si neferoase si depunerea acestora in saci ecologici, pusi la dispozitie de Primaria Valeni.

Traseul ecologistilor a fost: Scoala Coordonatoare Valeni-Parcul Dendrologic Valeni-Biserica Ortodoxa Valeni-Postul de Politie-Primaria Valeni-drumul judetean 157 A-Biserica Catolica Valeni-statia de autobuz.

La aceasta activitate, pe langa membrii GAC Valeni, au participat un numar de 70 de elevi, insotiti de d-na directoare Gabriela Macsim, 5 cadre didactice si de mediatorul etniei rome, dl. Robert Cobzariu.

Prin aceasta actiune se urmareste sensibilizarea cetatenilor de a nu mai polua mediul inconjurator si promovarea spiritului civic al membrilor comunitatii, in vederea participarii, pe viitor, la astfel de activitati de ecologizare a localitatii.
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint



Niciun comentariu: