sâmbătă, 12 iunie 2010

Concurs G. A. C. , editia a XII-a: " VALENI - COMUNA IN CARE TRAIESC ! "

Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt organizeaza, in perioada 27 iunie - 23 iulie 2010, un nou concurs, intitulat: ”VALENI - COMUNA IN CARE TRAIESC ! ”, destinat tuturor cetatenilor din comuna Valeni, indiferent de varsta sau daca nu mai locuiesc in comuna.
Concursul consta in elaborarea unor lucrari scrise ( povestire, proza, poezie, eseu etc. ) ce vor contine pareri personale despre activitatile defasurate, pana in prezent, de Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, in cadrul proiectelor locale in sistem integrat initiate :
1. Valeni - comuna fara criminalitate - Proiect Local de Prevenire si Combatere a Criminalitatii in Sistem Integrat ;
2. Educatia Ta Conteaza ! - Proiect Local in Sistem Integrat de Prevenire si Combatere a Absenteismului si Abandonului Scolar ;
3. Ocrotiti Natura ! - Proiect Local in Sistem Integrat de Protejare a Mediului Inconjurator ;
4. Bunul Samaritean - Proiect Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii,
si impactul acestora in randul locuitorilor din comuna Valeni, judetul Neamt.
Lucrarile scrise vor fi depuse ( se poate si in format electronic, la adresa: politiavaleni@yahoo.com) pana cel tarziu la data de 23 iulie 2010, la Biblioteca Comunala Valeni - d-na Ramona Ursarescu, urmind ca, in saptamana 26-30 iulie, sa fie anuntati castigatorii concursului si inmanarea premiilor.
Acest concurs este sponsorizat de Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt si Fundatia de Ecologie, Apicultura si Turism Pastoral “ VASILE NISTOR “ - Piatra-Neamt, iar premiile constau in diplome, aparatura electronica si electrocasnica, tricouri, pliante.

Niciun comentariu: