vineri, 22 ianuarie 2010

Seminarul "SATE FARA CRIMINALITATE" - 21 ianuarie 2010

La data de 21 ian 2010, la Motelul Condor-Dulcesti, Grupul de Actiune Comunitara Valeni-Neamt a organizat seminarul SATE FARA CRIMINALITATE - Program National in Sistem Integrat de Prevenire a Criminalitatii (zona Roman).
Au participat dl. prefect Mihai Archip, dl. subprefect Vasile Sendrea, dl. Georgica Stefan - consilier judetean si presedinte ATOP (Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica) Neamt, dl. consilier judetean Dan Manoliu, adjunctul sefului IPJ Neamt, dl. cms. sef Stelica Bezim, dl. cms.sef Ionel Popa, presedintele IPA (Asociatia Internationala a Politistilor) Neamt, dl. agent sef Neculai Isache - presedintele SNPPC (Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual) Neamt, ofiteri din cadrul IPJ Neamt, primarii si sefii posturilor de politie din zona Roman (28 comune), precum si membrii GAC Valeni.
Seminarul a fost condus de seful Postului de Politie Valeni, dl. agent principal Cristian Cocea si s-au prezentat activitatile GAC-urilor din zona Roman, problemele cu care se confrunta localitatile rurale pe linie de criminalitate, modalitati si solutii de prevenire si combatere a marii violente.
Deasemenea, au fost prezentate componenta, activitatile si realizarile Grupului de Actiune Comunitara Valeni-Neamt, in perioada 2008-2010, ca " exemplu de bune practici ".
La seminar au participat un numar de 104 invitati, fiecare primind cate o mapa personalizata, ce contine programele locale initiate de IPJ Neamt si GAC Valeni, activitati desfasurate, 2 calendare si pliant GAC, ultimul numar din ziarul Foaia Valenilor, precum si o diploma de participare.
Poate fi vazut pe YouTube.


Niciun comentariu: