sâmbătă, 19 decembrie 2009

BUNUL SAMARITEAN, editia a V-a

Azi, 19.12.2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, reprezentat de primarul comunei, dl. Ionel Stoleru, seful Postului de Politie Valeni, agent principal Cristian Cocea, preotul paroh Gheorghe Ouatu, din cadrul Bisericii Ortodoxe Valeni si administratorul P.@.P.I. Valeni, dl. Nicolae Mihai, a desfasurat o noua actiune in cadrul Programului Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii " Bunul Samaritean ", care a constat in oferirea de cadouri, cu ocazia zilei de nastere, persoanelor din comuna Valeni, care au depasit varsta de 100 de ani.
GAC Valeni s-au deplasat la locuintele doamnelor Bostan Elena, care astazi a implinit venerabila varsta de 103 ani, Vamanu Anica, de 102 ani si Haisan Anica, care a implinit 100 ani si tine un jurnal in care isi noteaza toate activitatile zilnice si persoanele care o viziteaza.
Deasemenea, in afara de cadouri, aceste persoane au primit, din partea membrilor GAC Valeni, cate o caruta cu material lemnos, pentru a trece cu bine anotimpul de iarna.
Pe aceasta cale, Grupul de Actiune Comunitara Valeni le ureaza celor trei doamne multa sanatate, fericire si traditionalul LA MULTI ANI !
Poate fi vazut pe YouTube: gacvalenint.Niciun comentariu: