luni, 23 martie 2009

In comuna Valeni s-a deschis CENTRUL DE DOCUMENTARE SI INFORMARE !

La data de 16.03.2009 s-a inaugurat Centrul de Documentare si Informare al Scolii cu clasele I-VIII Valeni, care se afla in corpul scolii din satul Moreni, aici desfasurindu-se lectia demonstrativa a clasei a V- a, din cadrul activitatilor cercului pedagogic la Limba si Literatura Romana.
Au participat cei 15 elevi ai clasei a V- a, indrumati de d- na prof. Viorica Merfea si un numar de 8 cadre didactice din judet.

Acest Centru de Documentare si Informare creeaza conditiile necesare initierii in autodocumentare si in tehnicile de munca individuala, accesul la noile tehnologii si la diferite surse de de informare, devenind astfel un element motor in lupta contra esecului scolar.

La acest C.D.I. isi pot petrece timpul liber toti cetatenii din comuna Valeni, care au acces, in mod GRATUIT, la informatii de interes general, intr-un cadru modern si relaxant, avind la dispozitie un numar de 1.500 de carti, reviste, ziare, CD-uri, DVD-uri documentare, aparatura si tehnica de ultima ora, suma investita fiind de 82.000 lei.

Niciun comentariu: